Serengeti -- E-postlistan för fri programvara och solidarisk aktivism

 

Om Serengeti

Serengeti är en e-postlista för oss som sympatiserar med solidaritetsrörelsen och vill lära oss mer om, och diskutera, fri programvara. Vårt mål är att fler ska upptäcka fria programvara och sätta den i ett ideologiskt sammanhang. Vi hoppas att fler ska förstå värdet av att använda fria program och operativsystem och att det ska bli vanligare bland organisationer och aktivister inom de solidariska rörelserna.

Listan finns för att vi ska kunna:

* hjälpa varandra med tekniska problem som rör installation och användning av fri programvara. Det kan gälla hela operativsystem som GNU/Linux, eller enskilda fria program installerade i GNU/Linux eller Mac och Windows.

* diskutera ideologiska, organisatoriska och politiska aspekter som rör fri programvara.

* tipsa varandra om intressanta texter, föredrag, konferenser, kurser och projekt som rör fri programvara.

* organisera oss för att sprida fri programvara på olika sätt.

* berätta om goda och mindre goda erfarenheter av fri programvara. Dela gärna med er av era projekt!

Det är viktigt att stämningen på Serengeti är välkomnande, inkluderande och tolerant. Ingen nybörjare ska behöva känna sig bortgjord och inga diskussioner ska behöva urarta i pajkastning och hårda ord. Om vi kan skapa ett nätverk där vi samarbetar kommer vi att skapa en fantastisk resurs för spridningen av fri programvara.

Vi bjuder in alla som är intresserade av fri programvara i förhållande till solidaritetsfrågor och aktivism. Vare sig du är nybörjare eller har mer erfarenhet har du något att bidra med.

Välkommen!

För att se arkivet över e-postbrev som skickats till denna lista, gå in på arkivet Serengeti . (The current archive is only available to the list members.)

Hur används e-postlistan Serengeti
För att skicka ett e-postbrev till alla på listan, skicka det till serengeti@lists.sac.se.

Du kan anmäla dig till listan eller ändra inställningarna för ditt medlemskap på listan nedan:

Anmäl dig till Serengeti

Du kan anmäla dig till Serengeti genom att fylla i nödvändig information nedan. Du kommer att ta emot ett e-postbrev som ber dig bekräfta detta, så att inte någon annan ska kunna anmäla dig till listan mot din vilja. Detta är en privat lista, vilket betyder att en lista över e-postlistans medlemmar inte är tillgänglig för andra än dem som är medlemmar av e-postlistan.

  Din e-postadress:  
  Namn (valfritt):  
  Du kan skriva ett lösenord i följande fält. Detta ger dålig säkerhet, men förhindrar att andra får tillgång til dina inställningar. Använd inte något värdefullt lösenord - lösenordet kan nämligen bli skickat till dig i klartext via e-postbrev.

  Om du inte skriver något lösenord, kommer du att automatiskt bli tilldelad ett lösenord. Det kommer att skickas till dig så snart du har bekräftat din anmälan. Du kan senare begära att få lösenordet skickat till dig eller ändrat. 

  Önskat lösenord:  
  Önskat lösenord en gång till:  
  Välj språk för meddelanden:  
  Vill du få sammandragsversioner? Nej Ja
Medlemmar av Serengeti
(The subscribers list is only available to the list members.)

Skriv in adress och lösenord för att se listan över medlemmar:

Adress: Lösenord:   

För att ändra dina personliga inställningar för listan (till exempel distributionssätt, få lösenord skickat eller ändrat, eller avanmäla dig från listan Serengeti), skriv in din e-postadress:

Om du lät fältet stå tomt, kommer du att bli tillfrågad om din e-postadress


E-postlistan Serengeti administreras av serengeti-owner at lists.sac.se
Administrativ sida för Serengeti (kräver inloggning)
Lista över alla e-postlistor på lists.sac.se

Delivered by Mailman
version 2.1.29
Programmerat i Python GNU's Not Unix Debian Powered